Geneeskrachtige Kruiden

Is er leven zonder groei?

Er is een onzichtbare kracht in en om ons heen wat alles met elkaar verbindt. Een natuurlijke kracht, zo groots en wijs. De levenskracht; het geeft leven en laat alles groeien wat leeft. En we hoeven er niets voor te doen. Het gaat als vanzelf.

Net als deze kleine plantjes. Het zaad van leven wat uitbarst om te kunnen groeien. Alle eigenschappen van de zaadjes die waren verscholen in de aarde worden nu zichtbaar in deze kleine plantjes. Het wonder van het leven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Is there life without growth?

There is an invisible energy that surrounds us and connects everything in and around us. It is so powerful and great. It is pure nature. This invisible life energy; it gives life and makes life grow. And we don’t have to do anything about it. It happens by itself. 

Like these tiny little plants. The seeds of life that burst out to grow. Every detail in the seeds that was hidden deep into the ground became visible now, because of growth. The wonder of life.

Dit vind je misschien ook leuk...